Professionele Magento webshop laten bouwen?

Wilt je een professionele Magento webshop laten bouwen?( B2B of B2C) Of heb je al een Magento webwinkel en heb je support nodig? We helpen graag bij het starten of professionaliseren van je Magento  webwinkel.

Met ons team van gecertificeerde Magento specialisten kunnen we een zeer complete Magento (1 of 2)  webwinkel ontwikkelen met maatwerk functionaliteiten, diverse marketingtools, begeleiding en advies.

Magento certified ontwikkelaar

Magento ontwikkeling

Een webshop gericht op resultaat! Met mooi design, marketing en functionaliteiten specifiek voor jouw doelgroep. Gebouwd door gecertificeerde Magento developers. Laat je professioneel adviseren.

Magento Optimalisatie

Haal je niet genoeg uit je Magento webshop? Wij kunnen je webshop optimaliseren met zoekmachine optimalisatie en Facebook marketing met meetbare resultaten. Ook krijg je tips voor technische verbeterpunten.

Magento support

Heb je vaak vragen over Magento? Of technische issues? Wij bieden een vaste support aan waarbij we je helpen met onderhoud, vragen en verbeteringen voor je webshop. Problemen?Ook buiten kantooruren lossen wij het voor je op!

Magento webshop ontwikkeling

Magento is nog steeds het meest populaire e-commerce programma onder ondernemers. Het biedt veel geavanceerde marketing functionaliteiten  en diverse extenties en tools om succesvol online te ondernemen. De mogelijkheden zijn oneindig, Zoek je een maatwerk functionaliteit? Of heb je een specifiek idee? Geen probleem, laat het ons weten, en wij adviseren je en bouwen het op maat voor je.

Magento gecertificeerde developers

Wij werken met een team van Magento gecertificeerde backend en frontend developers. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat we volgens de meest recente vereisten van Magento werken waardoor uw webshop technisch 100% goed en veilig is opgebouwd. Ook de maatwerk  modules die we bouwen zijn volgens de codevereisten van Magento.

Magento extenties

Magento extenties zijn functionaliteiten die je kunt inbouwen en die reeds ontwikkeld zijn. Hierdoor kun je je webshop beter inrichten voor jouw specifieke doelgroep of met een functie die het nog makkelijker voor jou maakt om te werken met het beheersysteem. Denk bijvoorbeeld aan verzendmethoden per klant, of een prijscalculator voor ingevoerde afmetingen van artikelen (bijv parketvloer). De mogelijkheden zijn oneindig en als het niet bestaat, bouwen wij het op maat voor je!

Magento optimalisatie & marketing

Haal jij te weinig uit je webshop? Wil je meer bezoekers en meer verkopen? Laat onze experts  je helpen! Wij kunnen jouw  Magento webshop gratis analyseren en geven je een rapportage voor verbeterpunten zodat jouw Magento webshop beter vindbaar is voor bezoekers en zoekmachines. Dat doen we o.a. door te kijken naar:

  • Betere snelheid/performance door technische verbeteringen
  • Betere opbouw van de content en tools binnen Magento (SEO)
  • Facebook marketing en inbouw van Facebook apps/modules in jouw webshop.
  • Advies over wat je zelf kunt doen voor meer bereik.
  • Meetbare resultaten!

Magento support en cursus

Heb je een Magentowebwinkel en zoek je een vaste Magentopartner die je altijd kunt bereiken voor advies en onderhoud? Wij bieden diverse onderhoudsovereenkomsten aan waarbij je je altijd kunnen helpen en zorgen dat jouw webshop goed blijft presteren en groeit. Heb je een urgent issue? Geen probleem! Onze support pakt het voor je op.

Als je zelf meer wilt leren van Magento en beter wilt leren werken met het beheersysteem, dan bieden wij een privecursus aan bij jou op locatie waarbij je alles leert over de functies en wat je ermee kunt. Extra bonus: We geven gelijk SEO tips en kunnen ter plekke wat aanpassingen doen voor je als je dat wilt.

MEER WETEN OVER MAGENTO?

Laat ons je bellen voor een vrijblijvend adviesgesprek.