Magento veiligheid & patches

Veiligheid van je Magento webshop is erg belangrijk. Er zijn immers nieuwe privacywetten, en niets is zo vervelend als wanneer je Magento webshop gehackt wordt of gegevens van klanten worden misbruikt. Wij kunnen een analyse maken van je veiligheid en bepaalde zwakke plekken verbeteren. Ook bieden we een patchabonnement aan of we updaten heel je Magento webshop naar de nieuwste versie.

Is jouw Magento webwinkel veilig?

Voldoet jouw Magento webshop aan alle veiligheidseisen  van de nieuwe privacywetten en kunnen jouw klanten veilig shoppen? Laat ons je Magento webshop veilig maken en hackers tegenhouden.

Onze werkwijze

Onze Magento safetyexpert maakt eerst een uitgebreide analyse van jouw webshop en gaat op zoek naar zwakke punten en mogelijke lekken of elementen die voor hackers slecht beveiligd zijn. Dit ligt vaak aan de (niet correcte) opbouw van de webshop, onbetrouwbare modules of verouderde codes. Is jouw webshop niet ontwikkeld door een Magento expert of een gecertificeerde Magento developer? Grote kans dat je dan vatbaar bent en dat je webshop onveilig is.

Zo zorgen we dat jouw webshop veilig is:

  • We maken een uitgebreide analyse van je Magentoshop
  • We kijken of alle patches en updates aanwezig zijn
  • We rapporteren en sturen aanbevelingen
  • Urgente issues worden gelijk verholpen

GRATIS SAFETYANALYSE VOOR JOUW MAGENTO WEBWINKEL?

Laat ons gratis  je webshop analyseren op veiligheidsissues.