Magento SEO & marketing

Je hebt een goed werkende Magento webwinkel, maar je wilt meer,.. Meer bezoekers in je webshop en meer verkopen. Wij hebben al veel klanten geholpen om meer uit hun webshop te halen met SEO en met Facebook marketing.

Magento zelf heeft al veel mogelijkheden die je kunt benutten voor betere vindbaarheid in zoekmachines, maar ook met Magento modules en doelgroepgerichte advertenties in Facebook hebebn we geweldige resultaten voor onze klanten behaald. En alles is meetbaar!

Is jouw Magento webwinkel goed ingericht voor zoekmachines?

Benut jij alle (standaard aanwezige)) opties binnen Magento om optimaal vindbaar te zijn? Voldoet je webshop aan de technische eisen van Google en welke technieken kun je inzetten voor betere resultaten en meer sales? Allemaal
vraagstukken die wij graag voor je beantwoorden. Laat ons je helpen meer uit je Magento webshop te halen!

Zo zorgen we voor meer conversie en dat je ranking in Google verbeterd!

We geven je tips over verbeterpunten die je zelf kunt oppakken, maar we maken ook een complete technische analyse van je Magento webwinkel. Vaak kun je met goede content en de standaard tools van Magento al erg veel verbeteren.

Analyse van backendinstellingen en content.

Heb jij wel alle opties goed ingevuld in de backend van Magento zoals de metadescriptions? En hoe zijn je teksten opgezet? Zijn die wel zoekmachinevriendelijk of kan het beter? Wij kunnen jouw al jouw instellingen in MAgento nalopen en je teksten herschrijven of nieuwe SEO vriendelijke content schrijven zodat jouw produkten beter gevonden worden in Google.

Technische analyse en hosting

We kijken of je webshop technische verbeteringen nodig heeft voor meer snelheid of om te voldoen aan de eisen van Google. Ook gebruiken we Google Search om te kijken hoe Google jouw Magento webshop indexeerd.

  • Is jouw Magento webwinkel volledig mobielvriendelijk?
  • Is de webshop snel genoeg en heeft deze de juiste hosting om goed te kunnen scoren?
  • Zijn de codes en structuren goed opgezet, of moeten we die eventueel comprimeren?
  • IS je sitemap goed ingericht en je robots.txt?

Concurrentieanalyse

Wat doen jouw concurrenten eigenlijk? En wat zou jij beter ook kunnen doen? Wij maken een analyse van welke online marketing jouw concurrenten inzetten. Hoescoren ze in Google en Facebook? Welke methoden zetten ze in?

GRATIS BASIS SEO ANALYSE VOOR JOUW MAGENTO WEBWINKEL?

Laat ons gratis  je webshop analyseren voor SEO verbeterpunten.