WordPress website

Wordpress webdesign

Wij ontwikkelen professionele WordPress websites met een grafisch ontwerp op maat. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte open-source CMS systeem en biedt vele interactieve mogelijkheden zoals een blog, forum , social media, agenda’s en nog veel meer. De websites zijn 100% zoekmachinevriendelijk opgebouwd en makkelijk zelf bij te werken of uit te bereiden via het CMS beheersysteem.

Zelf uw website volledig beheren via het WordPress CMS.

Met WordPress kunt u uw website eenvoudig zelf volledig bijwerken en uitbreiden met nieuwe pagina’s of functionaliteiten. Hieronder een overzicht van een paar van de mogelijkheden die WordPress biedt.

Foto's en teksten wijzigen

Pagina’s toevoegen of verwijderen.

Zelf keywords en metatags invullen per pagina (vindbaarheid Google)

Fotogallerijen of portfolio tovoegen

SEO geoptimaliseerd

Al onze Wordpress websites zijn volledig geoptimaliseerd voor Google we bouwen analytics in voor bezoekersrapportages en adviseren over extra tools voor hogere score in Google

Webdesign op maat

Onze webdesigners maken voor u een design op maat dat volledig aansluit op uw huisstijl en doelgroep. Ook adviseren we over de functionaliteiten en plug-ins.

Geoptimaliseerd voor smartphones

We werken met de nieuwste interenettechnieken waardoor uw website ook goed werkt op tablets en smartphones. Ook checken we alle browsers.

Wordpress functionaliteiten en plug-ins

Bent u op zoek naar een speciale functionaliteit in uw website? Onze WordPresswebsites zijn zeer compleet en we bouwen vele functionaliteiten in specifiek voor úw branche en uw doelgroep.
Heeft u zelf een idee of een vraag over de mogelijkheden? Bel of mail ons eens, we bieden ook vele oplossingen en functionaliteiten op maat. Hieronder vindt u een aantal van de mogelijkheden die we in onze WordPresswebsites in kunnen bouwen.

Social media (volg en share) + twitterfeed en RSS

Inloggen voor klanten

Blogpagina om zelf nieuwsberichten te plaatsen

Nieuwsbrief-inschrijf met database inschrijfgegevens

Livechat voor support

Wordpress website voor uw bedrijf?

Bel 0181-846745 voor een adviesgesprek of vraag een offerte aan.