Magento mobiel

Magento Mobiele webwinkel

Ruim 6 miljoen nederlanders bezoeken regelmatig websites op hun mobiele telefoon.Wanneer u met uw mobiele telefoon of tablet een webshop wilt bezoeken zal deze geoptimaliseerd moeten zijn voor smartphones en andere mobiele gebruikssystemen of zal er een mobiele webshop gebouwd moeten worden. Het systeem, de schermgrootte en de gebruikservaring zijn immers anders. Al onze Magento webshops zijn geoptimaliseerd voor mobiele gebruikssystemen en wij kunnen ook een speciale mobiele webshop bouwen zodat de gebruikservaring voor uw bezoekers nog prettiger wordt.

Uw MAgento webshop werkend op ipads en Iphones

Steeds meer mensen maken gebruik van mobiel internet en bestellen ook in webshops via bijvoorbeeld iphone of Ipad. Wij werken met de nieuwste internettechnieken (o.a. HTML5 en Jquery) waardoor uw website ook goed functioneert op deze mobiele gebruiksystemen en u geen klanten misloopt die uw webshop niet kunnen bezoeken.

Een mobiele Magento webshop of website

Om gebruikers van mobiele systemen nog meer gebruiksgemak te geven kunnen we een mobiele versie van uw webshop bouwen. Hiermee kunnen bezoeker nog sneller en overzichtelijker mobiel door uw webshop navigeren en bestellen.

Mobiele app voor smartphone en tablet

Maak van uw bedrijf en uw webshop een interactieve belevenis! Wij bouwen voor u een mobiele app die wij gelijk kunnen registreren in de appstore en androidmarket. Met een eigen app loopt u voor op de concurrent en heeft uw klant u altijd binnen handbereik in zijn broekzak. U kunt bovendien “pings” sturen naar uw klant met aanbiedingen of belangrijke nieuwsberichten. Wij denken graag met u mee en adviseren over leuke tools die we in kunnen bouwen in de app.

Magento mobiele webwinkel.

Meer weten over de mogelijkheden? wij adviseren u graag.