Magento kassa koppeling

Magento kassakoppeling

Om dubbele verkopen te voorkomen is het erg handig om uw Magento webshop direct aan uw kassasysteem te koppelen. Wanneer u iets verkoopt in uw winkel wordt de voorraad direct in uw webshop aangepast en u hoeft bovendien niet ahndmatig alle produkten in uw Magento webwinkel in te voeren, dat doe de kassakopeling vanuit uw kassasysteem. Wij bieden koppelingen met meerdere systemen zoals Modis, SWISS, Easypos en ACA.

Voordelen kassakoppeling

  • Webshop via kassa snel opvullen
  • Voorraadsynchronisatie
  • Geen dubbele verkopen
  • meerdere systemen mogelijk

Magento kassakoppeling Modis, Easypos en SWISS

Om Uw Magento webwinkel te koppelen aan uw kassasysteem bouwen wij voor elk systeem een oplossing op maat, want elk kassasysteem is anders en anders ingericht. Ons specialisme ligt bij de fashionbranche. Zit uw systeem er niet bij? vraag ons naar de mogelijkheden, dan brengen we een vrijblijvende offerte uit voor uw kassasysteem.

Magento koppeling met externe websites en verzamelplaatsen

Verzamelplaatsen op internet worden steeds belangrijker. Zo kunt u nu als webshophouder ook uw produkten plaatsen op Beslist.nl of bij Bol.com. Hiervoor hebben wij diverse oplossingen om uw Magento webwinkel te koppelen aan deze of andere marktplaatsen.

Magento koppeling PostNL

Laat klanten zelf hun bezorgtijd instellen met de postNL checkout in Magento of stuur al uw bestellingen vanuit een exprotfeed direct naar PostNL. Wij koppelen Magento aan deze functionaliteit en adviseren u!

Magento Koppeling beslist.nl

Magento koppeling Facebook

Open een webwinkel op facebook! wij koppelen uw Magento webwinkel aan facebook met een verkooppagina in huisstijl van de webshop. Verhoog uw verkopen en bereik een breder publiek!

Ook een Magento webwinkel met kassakoppeling?

Vraag ons naar de mogelijkheden van uw systeem en vraag een offerte aan!